keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Oikea Oltermanni!

Eilen saavutiin tänne Joutsenoon. Keli oli hyvä, maa oli sieltä täältä valkoisena. Mietittiin, että tästähän tulee ihan oikeaa suunnistusta. Aamulla kun heräsi ja katsoi ulos niin piti hieraista silmiä kun yön aikana oli tupruttanut vaaksan verran lunta ja nyt päivän aikana melkein toinen mokoma. Maastossa on nyt 20-25cm lunta ja teitä auraillaan parhaillaan. 

Eilen vielä niin kesäinen metsä.

Talvinen vastine Jukolan "baanoille"

Aamulla saatiin 9 aikoihin radat tietoon. Aamupäivästä tehtiin karttatiedustelua ja suunnittelua ja iltapäivästä käytiin ihan omin silmin maastossa juoksemassa ja hieman merkkailemassa reittejä yötä varten. Tuntu hullulta käydä parilla rastillakin ja aatella että yöllä tästä sitten kisataan - tuolta tullaan ja tuonne mennään. Metsä oli täynnä jälkiä ja uria. Oksista roikkuu heijastimia, niin hämyjä kuin oikeitakin, joka joukkueella omansa. Ja vielä kun lumeen on uratkin valmiiksi juostu niin ei kai tässä enää paljoa suunnistuksesta voi puhua, saati sitten oltermanniHIIHDOSTA.

Viesti starttaa siis 21:00. Linkki seurantaan:

www.gpsseuranta.net/index.php?sivu=tt&id=20140319

Liikutaan pareittain (suunnistaja+hiihtäjä). Vaihtopaikat on saanut itse määrittää (jääköön vielä salaisuudeksi). Sen verran uteliammille voin paljastaa, että minä ja mun taistelijaparini tullaan suunnistamaan rastivälit 8-11(n.12km) Kainuun Prikaatin joukkueessa. Toivottavasti tossu ois ens yönä syönnillään...


Tämmösillä eväillä yöhön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti