maanantai 17. maaliskuuta 2014

Hyvää syntymäpäivää... MULLE!

Tänään sitä alettiin käydä jo kolmatta kymmentä... Huhhuh! Ja samalla oon virallisesti niin vanha että jos oisin yhenkin vuojen vanhempi niin sais junnusarjat jäähä jo unholaan. Seuraavina vuosinahan se ei olekaan niin nuukaa kuin vanha sitä on kun pääsarjassa painellaan niin innokkaiden junnusarjalaisten kanssa, jotka yrittää metsästää vain kovia päänahkoja kuin sitten tahallaan muiden kiusana olevien jopa jo vuosia veteraanisarjoissa suunnistaneiden ns. maajoukkue"dinosaurusten" kanssa.

Sain viime viikolla suomen armeijalta ennen aikaisen synttärilahjan, sillä mun LOMAT PERUTTIIN!!!! Niinpä! Siksipä mä nyt istuskelen junassa suuntana Kajaani, koska käsky tuli ylempää, että ti-to mua tarvitaan edustamaan KaiPr:n joukkueessa Lappeenrannassa pidettävässä Oltermannihiihdossa. No, enpähän sitten lomaile tätä viikkoa rauhassa valmistautuen mm-hisuihin vaan sluibailen palveluksessa ja käyn hakemassa taas mahtavia kokemuksia kisareissulta. 

Tänä vuonna Oltermannihiihto on ennemminkin Oltermannisuunnistus, sillä se mennään jalan lumenpuutteen vuoksi. Keskiviikkona aamulla saadaan tehtävä ja koko päivä on aikaa tiedustella maastossa parhaat reitit ja illalla lähetään pimeän tullen matkaan. Joukkueessa on 10 menijää. Laittelen vielä vähän ennakkofiiliksiä ennen kisaa.

Viikonlopun reenailut:

La: Ap: 1h pk pyöräily
      Ip: verr. + vk suunnistus 42min + verr.
      Ip: frisbeegolf + kevyttä käveleskelyä

Su: Ap: 1h 25min pk1/pk2 pyöräily (kartan kanssa)

Ma: Ap: 1h 50min pk1 juoksu 
       Ip: ???? salille varmaan...

Pyörällä pääsi ihan metässä jo

Pyörällä on kiva tehä nyt reeniä kun tiet on sulat. Kävin pysureenin tekemässä Laivakankaalla niin kyllähän se mettä on jo sulaa mutta kun polut on umpiliukkaat niin se on yhtä taiteilua ja omien rajojen hakemista. En pannuttanut onneksi ku kerran... 

Lauantaina oli Oulussa talvisarjan osakilpailu. Arttu oli tehny mukavan korttelikeskimatkan, reitinvalintaa oli mukavasti ja kun oli reitin päättäny ois saanu luukuttaa niin lujaa ku halus.

Talvisarja Oulu, Välivainio.

Kävin reenin jälkeen pelaamassa virpiniemessä kierroksen frisbeegolfia. Tulokset oli ennalta arvattavat. Anttihan se voitti ja Jones jäi täpärästi hännille. Koettiin yksi eriskummallinenkin hetki kun eräs vanhempi hiihtoniilo alkoi valittamaan ja piti meitä kovankin luokan kriminaaleina kun satuimme kävelemään rataa kiertäessämme ladulla joka oli umpijäässä ja jossa ei suksen kantit enää pidä. Ei meinannut sitten millään uskoa että kyllä me jokamiehen oikeuden perusteella saadaan metsässä liikkua. Ei ihmekään ettei nuoriso halua enää hiihtoa harrastaa jos seura-aktiivit ovat tuollaisia tuittupäitä. 

Pari fiilistelykuvaa kierrokselta.

Onhan nuita kiekkoja kertyny
Virpiniemen helpoimmasta päästä oleva väylä


Kiitos kaikille onnittelijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti