lauantai 12. huhtikuuta 2014

Kylmästä lämpimään...

No ei Suomi nyt niin kylmä paikka ole ja eihän Espanjassa mitenkään lämmin ole vai miten se olikaan. Täällä mä kuitenkin kyhjötän Helsinki-Vantaalla hieman (5h) etuajassa kaiken tämän tavaranpaljouden kanssa. Oli oikea urheilusuoritus selvitä Helsingin rautatieasemalta täydessä paikallisbussissa hikoillen, mutta tulipahan päivän voimareenikin tehtyä.

Yhteispainoa n. 45kg
Palataanpa vielä kuluneeseen viikkoon. Reenirintaman puolella oli aika vaisua. Alkuviikon vaan rötväsin makoillen. Keskiviikkona käytiin suunnistamassa 4km keskari Kontinjoen kartalla. Vedin sen vk vauhtia. Paikotellen lunta oli niin iso kinos että ei vaan meinannu päästä mihinkään kun taas toisaalla nastarit nauku keväisellä kankaalla. Huomasi että vielä oli vähän kankeaa tuo metsässä eteneminen. Suurin pummi n.1,5min tuli kun sain Juhon kiinni ja kuvittelin (jostain kumman syystä) että siinäpä hyvä peesi. No eiköhän posautettu 500m matkalla pari sataa metriä sivuun... 

Illalla käväistiin sulassa Koutaniemen avokalliomaastossa 3*n.1,5km rastinottovetoja. Nyt tossu liikkui jo huomattavasti paremmin. Kaksi ensimmäistä vetoa meni hyvin, mutta viimesessä maasto oli niin peittenen että kaartelua ja kiertelyä tuli liikaa.

Päivisin käytiin aina pudottelemassa laikkoja ampumasuunnistuskisoja silmällä pitäen. Välillähän ne putosi ihan mallikkaasti, mutta joskus oli kuin ois haulikolla räiskinyt. Alla malliesimerkki pystyasennosta.

Ole Einar vois ottaa tuosta vähä mallia.

Torstaina aamupäivästä ajettiin Joutenlammen käyräsyherikköön ja vaelleltiin ryhmänä reilu 3h tuolla alla olevalla käyräkartalla. Sai skarpata että jakso koko ajan keskittyä, sillä tuolla kun kerran tipahti kartalta niin ei ihan heti kiinni saanutkaan. 

Ota tuosta nyt selevää
Pohjoisrinteet oli ihan lumessa vielä

Akut ladattuina ja mahottomalla innolla valtaamaan Mallorcan vuorenhuippuja!! Hasta la vista Suomi!!


Äyyyy!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti