torstai 12. kesäkuuta 2014

TJ1

Nyt voi vihdoinkin sanoa että alkaa tämä armeija olla loppusuoralla kun yksi aamu jäljellä. Siitä ei kyllä kasaa saa enää vaikka kuin yrittää :) Vajaat pari viikkoa tuossa äsken oltiin "sotimassa" metässä, mitä nyt parissa pääsykokeessa välillä piipahdin. Sillä hetkellä kun siellä metsässä oli niin kyllä välillä tuntu että on sata asiaa hoidettavana, mutta pari päivääkin kultaa jo muistot. Onneksi saimme pysäytettyä "vihollisen" etenemisen ja turvattua maamme itsenäisyys...
Kyllä maistu mettäleirin jälkeen
Viikko sitten keskiviikkona kävin Tampereella pääsykokeissa ja samalla reissulla lenkkeilin ympäri kaupunkia. Mukava kaupunkihan se on ja hyviä sprinttimaastoja täynnä. Keli oli hyvä ja kulkukin vielä siinä vaiheessa leiriviikkoa kohtalaisen kevyt. 



Sunnuntaina olin pitkästä aikaa taas kotona. Tarkotus ei ollut hirveästi ulkoilla mutta eiköhän veri vetänyt baanalle. Kävin lopulta mukavan 3h 20min ja 90km pk1 pyöräilyreissun kiiminki-virpiniemi-oulu akselilla. Näin jälkikäteen ajateltuna olis voinu ehkä vähän enemmän verrytellä matkan aikana kun tietyissä pyöräilylihaksissa meinaa vieläkin tuntua. Illasta kävin vielä 45min hölkällä kerrankin omantasoisen lenkkiseuran kanssa.

Pörröpäinen lenkkikaveri
Tiistaina Kajaanissa lenkkeiltiin Karppisen kanssa. Esittelin samalla kaupungin kaikki parhaat pizza ja "karvakäsi" paikat. Oli melko tuskainen 15km juoksu pitkästä aikaa. Jotenkin vielä lähdin mukaan yrittämään paria 1000m vetoa mutta jalat ei yksinkertasesti suostunu yhteistyöhön.

Tuleva vänskä ja aamukasa
Näissä maisemissa on vuosi tullu reenailtua

Keskiviikkona maattiin Savolaisen kanssa päivä ampumaradalla suorittamassa ampumataitotestiä. Mukana oli yksi taistelija joka ei millään meinannut saada ampumaluokkaa itselleen (väh. 6/12 osumaa) joten otettiin uudestaan ja uudestaan ja... Lopulta pienen "järjestelyn" avulla saimme tarvittavat 6 reikää kyseisen tarkka-ampujan tauluun... Illasta 33min / 5,7km verkkailu.

Tänään aamusta viimeisillä harjoitusvapailla kävin nautiskelemassa 1h 33min / 12km kävely/hölkkä kiertelyn ympäri kaupunkia ja Jukolaan valmistavana. Illasta vielä 30min jutekn + jalkojen heiluttelu ja saunominen. Päälle sotkun hyvästely...

Huomenna loppuu yksi vaihe elämästä. Vaihe joka kesti vajaan vuoden ja tarjosi uskomattomia elämyksiä ja haasteita, koettelemuksia unohtamatta. Vielä ei ole aika purkaa sitä, miltä armeija näin urheilijakokelaan silmin näytti. Haluan vain kiittää mahtavaa URVA porukkaa mikä meillä on täällä ollut!! mm. Kainuun Prikaati tyhjensi palkintopöydät kisassa kuin kisassa!!

ps. Lauantaina koittaa suunnistajan joulu ja juhannus - Jukola! Me lähetään Pohjantähen tiimillä hakemaan huippusuoritusta jokainen, se riittää sitten mihin riittää. Itselle napsahti 4. osuus. Todennäköisesti osuudelle sattuu juuri Jukolan hienoin hetki, eli kun aamuaurinko luo ensimmäiset säteensä hämyisän ja usvaisen metsän ylle...
Näin monta aamua vielä!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti