lauantai 25. tammikuuta 2014

Uutta tekstiä vaan pukkas

eli pistetilanne on 1-0 allekirjoittaneelle. Voisi jopa sanoa että voitto vastustajasta oli ylivoimainen sillä ajoin armottomalla vauhdilla 2min etumatkan kiinni juuri ennen lopputykityksiä...

Ennen kisaa oli hyvä fiilis, kun kausi tulee avatuksi ja ainahan sitä ekaa kisaa ennen vähän jänskättää. Kartan sai käteen 15s ennen starttia. Heti paukusta hätiköiden ylämäkeen ja ykköselle aika hyvin. Sen jälkeen risteykset tulikin aina yllättävän nopeasti ja pysähtelystä tuli enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Takaa tultiin lujaa ja sieltä paino ohitte Jyriä ja Karppista ja toistamiseen Jyriä ja mun lyllerrys varmaan vaan huvitti. Rata oli teknisesti vaativa ja ainakin itse tykkäsin kovasti. Ehkä juuri sen teknisyyden ansioista hävisin kärkeen sprinttiradalla vain 6:28. Yleisen töhöilyn ja sujumattomuuden lisäksi en juuri pummaillu. Lopussa vajaa minuutin virhe kun laskin kovalla vauhdilla väärälle uralle. Sen jälkeen sainkin jo valkopipoisen Saaren selän näkyviin ja yhden rastivälin peesattuani kiristin vauhtia ja painoin heittämällä ohitte. Jotain se siinä mutisi kartasta ja piteli sitä kädessään. Minä ainakin ruukaan pitää karttaa telineessä, mutta näköjään meitä on joka lähtöön. 

Sija painui sinne 14. tienoille, mutta tästä on onneksi suunta vain ylöspäin! Juholla oli lopussa ongelmia, kun eräs pahantahtoinen oksa nappasi kartan mukaansa kesken vauhdin eikä karttaa kerenny enää laittaa takasin telineeseen. Oli se myös (hermo)pummaillu lopussa pari kolme minuuttia ja sen ansioista sainkin sen kiinni. 

Huomista oottelen kauhulla kun matka tuplaantuu = hapot tuplaantuu ja tällä kertaa Juho lähteekin 4min perään. Väliaikoja kun vertailtiin niin selvästi hitaampaa minä olin taapertanut ja tasasen vauhdin taulukolla tulenkin varmaan kiinniajetuksi... 

Kävin tuossa äsken juoksuttamassa Juhoa vajaan tunnin verkkalenkillä ja yritin saunassakin hiillostaa kunnon löylyillä. Seuraava salainen ase on naurukuolema ja sipsit. Putous alkakoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti