perjantai 24. tammikuuta 2014

Optimaalinen kisavalmistautuminen...

Huomenna tärähtää!! Nimittäin tämän vuoden HISUkausi avatuksi. Tiedossa on varmasti kiperiä rastinottoja ja nopeita reitinvalintoja sillä onhan ratamestarina yksi maamme kovimmista hisutoivoista, joka ei varmasti tunne sanaa "armoa" ratoja suunnitellessansa.

Kisoilla on lisästatuksena nuorten mm-katsastuskisojen leima. Siksihän sitä paikan päällä ollaankin, että näyttöjä valintakomissiolle annetaan ja pikkuhiljaa jalkaa kisakoneen oven väliin laitetaan kun tunnetustihan sitä Suomessa herrojen 20-sarjassa palkintokorokesijat aika hepposesti irtoaa... ;)

Meikäläisen valmistautuminen kisaan on ollut lähes optimaalista. Alkuviikosta lepäilyä viikonlopun reenisetistä palautuakseni. Lepäily sitten jatkuikin koko viikon mittaiseksi kun eipä tuolla RUK:ssa nyt kovin ehtinytkään vikan viikon iltoina reenailla ja vähän meinas kurkussa tuntua niin piti jo toppuutella. Tosin lepäilyn ohella kuluneen viikon harjoitusten pääteemaksi tulikin palkintojenjakoharjoitus, kun piti käydä pokkailemassa sitä sun tätä pokaalia. Kurssin suunnistusmestaruus, komppanian paras liikkuja, joukkueen priimus, Kurssin paras liikkuja... Tosin ihmettelen missä välissä ne on nähny minun liikkuvan kun joko olin koko ajan sairaana tai sitten metässä. Mutta kiitos ja nöyrä kumarrukseni!

Lisää optimaalisuutta valmistautumiseen toi torstai-illan 7h paluu(sauna)bussimatka kajaaniin ja rinnuksiin eilen ilmestynyt toinen salmiakkikuvio... Tänään jatkoin matkaani kajaanista kuusamoon ja tällä kertaa bussin saunanpesään oli lisätty ilmeisesti koivuklapeja kun hikeä virtasi siihen tahtiin ja tietenkin se juomapullo unohtui matkasta...

Nappasin tuolta Kajaanista matkaan Saaren Juhon. Kuulemma on poika puheittensa mukaan kovassakin (yli)kunnossa. Suksetkin viimesen päälle fluoreissa sun muissa napeissa... No huomennahan sitten nähhään! Me tuossa syksyllä jo tehtiin tämmöinen pienimuotoinen veto: kun olemme samalla viivalla tämän kauden hisuissa niin voittajalle aina piste ja kummalla on kauden lopussa enemmän pisteitä niin kruunataan hisunylijumalaksi ja häviäjä tarjoaa illallisen voittajan arvolle sopivassa paikassa. Michelin ravintolat täältä tullaan!

ps. jos tänne ei huomen illalla oo ilmestyny uutta juttua niin tiedätte miten päivän kisassa on käynyt...

1 kommentti:

  1. Ei tarvi mennä michelin ravintolaan. Joku perus rosso riittää mulle ;)

    VastaaPoista