maanantai 23. joulukuuta 2013

Tästä se sit alkaa...

...nimittäin meitsin blogistin ura! Oon tässä pari kuukautta muitten blogeja lueskellessani miettiny, että pitäisköhän sitä alkaa itekin kirjotteleen omaa blogia. Jospa sitä sitten tulis reenattua kunnolla että voipi pistää tarinaa reeneistä tänne tulemaan ja selitellä mikä millonki oli syynä ku ei pärjänny: Millon alko kisassa pistämään tai millon sato lunta vaakatasossa tai millon tuli käytyä 6*1000m tehoreenin sijasta 3h peekoo miinusmiinus lenkillä... No ei vaineskaan. Kyllä niitä tehojakin tulee tehtyä! Toinen iso syy tälle blogille on se, että sille vaan kertakaikkiaan näyttäs olevan tilausta... Kyllähän Karppisellaki pitää olla taas yks blogi lisää niiden 48:n muun lisäksi mitä seurata ja Joosepilla joku paikka missä se voi arvostella julkisesti mun reenailua... :D Jos nyt totta puhutaan niin oikeasti mä alan kirjottelemaan, koska tykkään kirjotella sitä sun tätä ja kyllähän tästä tulee itellekin lisää motivaatioita reenata entistä kovemmin!

Alottelen tässä joulun aikaan semmoista Puola2014 projektia. Eli tarkotus olis ensinnäkin päästä edustamaan suomea pysun junnu mm-kisoihin Puolaan elokuun lopulla ja sitten vielä saavuttaa jonkinlaista menestystä siellä. Viimenen junnuvuosi kun on kyseessä niin kyllähän sitä haluais pärjätä. Koska oon viimeset 2kk ollut tuolla Haminan suunnalla RUK:ssa niin on reenailu jäänyt vähemmälle. Oon sairastellu paljon ja käytännössä vapaa-aikaakaan ei juuri ole ollut. No vielä pitää reilu 4 viikkoa odotella ennen ku pääsee taas kunnolla mättämään. Tää joulun aika on hyvä alottaa tämmöne projekti, sillä syöminen kuuluu tärkeänä osana urheilijan elämään. Seuraavien päivien aikana kun popsii kunnolla kinkkua ja torttuja, ehkä pari palaa suklaatakin niin kyllä varmasti jaksaa taas reenata pari kuukautta (tai ainaki pari päivää).

Tää eka kirjotus on hyvä lopettaa loppukevennykseen. Seuraavassa kuvassa on joukkueemme 1.VK:n ainoa pummi legendaariselta Kirkkojärven marssilta, joka juostiin viime perjantaina. No, vaikka se ainoa olikin niin aikaa siihen meni reilut 23min... Ja periaatteessa tuokaan ei ollut suunnistusvirhe vaan olimme yksinkertaisesti merkanneet omaan karttaamme rastin väärään kohtaan n. 200m lännemmäksi mitä se oikeasti oli. Gepsistä näkyykin kun ollaan ihmetelty tuossa silmukan kohalla että missäs se rasti oikeen on. Sitten kruunalla ja klaavalla päätettiin kumpaan suuntaan lähetään ja meijän tuurilla sinne väärään. Loppujen lopuksi maaliin päästiin aivan loistavalla joukkuehengellä kaikkia kannustaen ja heikoimpia vetäen ja työntäen. Marssiaika 3h33min ja matka n.27km.


Pummi 23min (n. 2,4km)

HYVÄÄ JOULUA!!!

ps. kommentoikaa ihmeessä näitä höpinäitä aina ku siltä tuntuu


1 kommentti:

  1. Tais blogin pito loppua lyhyeen vai onko kinkunsyönti tauko? ;)

    VastaaPoista