sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Jouluähkyä sulatellessa

Taas sitä istutaan bussissa kohti Haminaa. Loma meni taas niin älyttömän nopeesti. Pitää vissiin taas katella kalenterista jotku hisut mihin sais anottua vähän vapaata... Reenien sijaan voisin melkeinpä kirjotella ruokapuolesta, mitä tuli syötyä ennemmin kuin miten sitten sulattelin kaikkea joulumättöä. No veikkaanpa kyllä että paluu armeijan "maittavien" ja "ravitsevien" ruokien pariin palauttaa maailmankirjat tasapainoon, kuten myös huomisaamun klo 06:00 herätys!

Maisteltiin joulun kunniaksi muutamia juustoja


Tuli sitä kuitenkin reenattuakin. Jouluaattona kävin eka kertaa pariin kuukauteen taas hiihtelemässä. Latu oli iha hyvässä kunnossa mutta ku seuraavana päivänä kävin uudestaan ladun päällä niin se muistuttikin enemmän vesihiihtoa. Sai pujotella vaan vesilätäköiden välistä. Vaikka hiihin 1:20 lähes tulkoon peekoo kakkosta niin matkaa tuli joku 12km. Laitetaan tällä kertaa vaikka pohjan kuvioinnin piikkiin. Torstaina tuli reipas 22km juoksua nousujohteisesti. 25min pk1 + 21min pk2 + 42min vk + 10min mk + 15min pk1. Juoksu kulki kyllä ihan kivasti. Viikon toinen hyvä reeni olisi tullut lauantaina mutta liukas keli vähän haittasi. 3*2km + 1km mk-vetoja meni siihen 4min/km pintaan, mutta nopeempaa oisin päässy kyllä hokkareilla kuin lenkkareilla.

Aattona näytti hetken aikaa että ois talvi

Pakko myöntää että kyllä se joulupukki tietää aika tarkalleen mitä mä oon toivonu. Sattumoisin kattelin just tommosta pyörää kuukausi sitten fillarifoorumin sivuilla. Vuoden 2011 mallia oleva trekin alumiinirunkoinen maantiekiituri. Myyjän mukaan vähän ajettu ja siltä se kyllä vaikuttaakin. Painoa pyörällä n. 8,8kg. Kiekot ja stemmin aikasempi omistaja oli vaihtanu vähän parempiin ja sain vielä nuo kuvan juomapullotelineet (arvo 70e) puhuttua kaupan päälle. Nökkö saa olla nyt kyllä musta ylpee! Harmi vaan etten pääse pitkään aikaan vielä ajeleen tuolla kun vaatii sulan ja sorattoman asfaltin, mutta ehkäpä sitten keväällä Espanjassa vihdoin.Kuka huomaa mitä oleellista pyörästä vielä puuttuu?
5 kommenttia:

  1. no ei tuolla tosiaan vielä pääse kovin kovaa :)

    VastaaPoista
  2. Jep, kyllähä siihe vielä polkimet tarttis :D

    VastaaPoista
  3. Jospa se joulupukkikin tarkistaa sivuhistorian koneelta. Oppilas oli käynyt ennen joulua äidin jälkeen koneella ja kattonut sivuhistorian ja päätynyt vuokrapukki.fi sivuille :) Ainakin oman kertomansa mukaan.

    VastaaPoista