torstai 16. heinäkuuta 2015

Kesä kuvina


On aika päättää radiohiljaisuus ja palata kuvien avulla ajassa taaksepäin tämän kesän tapahtumiin. Ja niitähän on riittänyt. Viimeisen kuukauden aikana on tullut matkustettua seuraavaa reittiä. 

Tampere-Paimio(jukola)-Tampere-Oulu-Kuusamo-Oulu-Jyväskylä(mm-katsastukset)-Tampere-Jämi-Tampere-Oulu-Muhos-Suomussalmi-Kajaani-Tampere-Pori-Tampere    ja seuraavan viikon aikana matka jatkuu ainakin vielä Ähtäri-Tampere-Jämi-Tampere-Karjaa...

Venlojen lähtö
Jukolassa juoksin Nouskin 2. joukkueen 4. osuuden. Joukkueemme oli 62. ja oma osuussijoitukseni oli 80. Nouskin ykkösjoukkue oli hienosti 19. ja tästä on hyvä lähteä nostamaan molempien joukkueiden sijoituksia!

Jukolan jälkeen suuntasin pohjoiseen. Juhannuksena sää suosi Kuusamossa ja sain tehtyä onnistuneita maastopyöräreenejä. Huippuna oli 5*ruka mäkivetoina nousujohteisesti. Nopein veto 7min 54s.

Cube halusi jäähä ihaileen maisemia Rukan huipulle
Hikistä hommaa mäkivetoina 5xRukan huipulle
Sukset jäi harmi kyllä kotiin
Juhannuksena ehti myös levätä ja ladata akkuja viikon päässä koittaviin mm-katsastuksiin.

Juhannuksena myös saunottiin
Ja tankattiin kovasti, että jaksaa taas reenata
Jyväskylän mm-katsastuksista (keski- ja pitkämatka) jäi itselle paljon parempi jälkimaku mitä tulokset antaa ymmärtää (keskari 8. ja pitkä 9.). Johdin nimittäin keskarilla puolimatkassa kisaa kartanvaihdossa 30 sekunnilla! Normaalista poiketen en hyytynyt lopussa, mutta ärsyttävästi kartan uraluokituksen (selitystä) ja epäselvyyden (lisää selitystä) vuoksi tuli tehtyä pummeja ja huonoja reitinvalintoja. Ja pitkällä matkalla ero kärkeen oli suuri, mutta huonojen reitinvalintojen määrä se vasta suuri olikin. Kaiken kaikkiaan itselle jäi se tunne, että oma kunto on parantunut ja jotain on tehty oikein.
Laajavuoren mm-katsastusten keskimatkan rataa
Kisojen jälkeen vielä omaa reeniä laajiksella komeissa maisemissa
Ennen Kainuun Rastiviikkoa suuntasin vielä Ouluun. Reenattua tuli niin Oulun isoimmassa mäessä, kuin seudun parhaassa maastossakin. Nouskilla oli myös kaksi joukkuetta Kalevan rastiviestissä, joka järjestettiin Muhosjoen muokkaamassa kangasmaastossa. Ensimmäistä kertaa jouduin uimaan kaulaani myöten suunnistuskisassa.

Ruskotunturi = Oulun korkein mäki, kuten kuvasta näkyy
Kiimingin parhaassa maastossakin tuli vedettyä taitoreeniä
Kainuuseen en lähtenyt tänä vuonna ollenkaan kilpailemaan. Mutta reenaamaan senkin edestä. Ja kukapa olisikaan ollut parempaa seuraa siihen tarkoitukseen kuin Karppisen Aleksi. 

Tuli vietyä Karppinenkin vähän pitemmälle pyörälenkille ilman lukkopolkimia. Sori...
Raatteentien muistomerkki
Pitkillä pyörälenkeillä energiatankkaus on välttämätöntä
KRV:n 1. päivän kuuntosuunnistuksen 2. sija!!
Suomussalmen piilossa oleva helmimaasto!
Kainuusta oli suunnattava suoraan Poriin ennätyspitkälle maajoukkueleirille (24h), jota tosin jatkoin omatoimisella leirilläni Rastikarhujen karttagurun KP:n nurkissa pyörien. 

Majuleirillä ajettiin vuoden 2005 mm-katsastusten pitkän matkan rata alkuperäisellä kartalla.
Porissa ehti myös ihmetellä kaupunkia
Eiliseen keskiviikkoon loppui 3 viikon intensiivinen määräjakso, johon sisältyi laadukasta reenaamista vähän kaikilla sykealueilla ja kaikissa muodoissa. Tunteja kertyi 61 ja kilometrejä 1022 (pyörä 802, suunnistus 70, juoksu 150). Karttaharjoituksiakin huikeasti yhteensä 20!! Koko kolmeviikkoinen määräblokki oli hyvä lopettaa 6*1000m sprinttivetoihin, joista ei ainakaan haastetta puuttunut.
Kunnon sprinttikikkailua Ulvilassa
Kaiken "oikean" reenaamisen ohella on onneksi joutanut myös reenaamaan muitakin harrastuksia, kuten frisbeegolfia. Suomen kesäyöt kun tarjoaa upeat pelikelit myös öisin.

Oulu - Toppila
Kun ei tänä vuonna vielä rahkeet riittänyt pyöräsuunnistuksessa edustustehtäviin, niin nyt on sitten mahdollisuus täyttää loppukesä ja syksy kaikenlaisilla muilla tavoitteilla. Niistä lisää tuonnempana, mutta ensimmäinen "välietappi" kohti päätavoitetta on jo tulevana viikonloppuna Ähtärissä järjestettävä 8 tuntinen seikkailukisa Mesikämmen Challenge. Parikseni kisaan intoutui  lähtemään Niko, ja seikkailujamme voi seurata lauantaina klo 10 alkaen myös gepsin välityksellä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti