tiistai 16. joulukuuta 2014

Talven odottelua

Onpa taas kuukausi kulunut viime raapustuksesta. Mitäpä sitä ois ollut kerrottavaa urheilijan ihan normaalista treeniarjesta. On käyty koulussa, reenattu, syöty, penkkiurheiltu, syöty lisää, nukuttu ja sitä rataa. Mitä hauskaa tuon kertomisessa on? Ei ole ollut edes minkäänlaisia ongelmia saati sairauksia. Reenitki on maistunu hyvältä ja sitä on tullut hyvällä rytmillä. Nyt on käynnissä voimajakso ja voi että kun onkin tuo taloyhtiön kuntosali tullut tutuksi. Pyöräiltyäkin olen saanut paljon enemmän kuin aikasempina vuosina tähän mennessä koska ei talvi täällä Tampereella ole näyttänyt vielä tuloaan. Onneksi sentään huomenna suuntaan pohjoiseen ja jos ei Oulussakaan ole lunta niin takuuvarmasti sitä on uutena vuotena Kuusamon perukoissa. 

Niin missä viivyt lumi?
Viime viikot oon tehnyt käytännössä voimareenien lisäksi vain ja ainoastaan kaikkien rakastamaa (no ainakin minun rakastamaa) peekoota. Korkeempi sykealue on ollut asetettuna karenssiin. Vasta menneenä viikonloppuna Nouskin Tampereen kotileirillä annoin sykkeen nousta enemmän. Pakko kai sekin on näin henkilökohtaisena valopilkkuna mainita että lauantain Teivo-cupissa (5km) juoksin ensimmäistä kertaa alle 19min!! Ihan tosi, en oo ikinä aikasemmin päässy sen alle... :D Kello seisahtu siis aikaan 18:42 ja ihmettelen kyllä että millä ihmeellä? Enhän mä oo kun kyykänny jalkani täysjumiin ja hidastuttanut lihassoluni kaikella peekoolla. Eihän tuo aika toki mikään kummoinen ole, mutta eipä nuista sileen testijuoksuista ole muuta kuin hyväksi mk-reeniksi. Onneksi suunnistus sentään ei ole pelkkää aivojen narikkaan heittämistä ja pää kolmantena jalkana juoksemista/pyöräilemistä. 

Mitäpä sitä turhia jaarittelemaan vaan antaa kuvien kertoa enemmän kuluneesta kuukaudesta.

Hyvällä prosentilla olen löytänyt ne kivikkoisimmat polut...
Pyörän pesu on tullut jo liiankin tutuksi
Jalkamarssi...
Reppu aina täynnä evästä.
Jalan tämäkin..
Pirkkalan vanhalla lentokentällä piti vähän tempoa
Vaikea maasto + käyräkartta + yöreeni = Loistavaa viihdettä! Mainittakoon vielä se että en mä ny sentään yksin suunnistanu ku vasta kolmelle vikalle rastille... :D

Ja loppuun vielä pieni jäniskevennys mun löytämästä paikasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti