torstai 21. elokuuta 2014

Matka kohti Puolaa alkakoon!

Viime aikoina ei ainakaan ole ollut tekemisen puutetta. Seuraavien kahen viikon aikana nimittäin tapahtuu järisyttävän mullistavia asioita. On MM-kisat, muutto Tampereelle ja yliopiston alku... Ja juurikin tuossa tärkeysjärjestyksessä tällä hetkellä. Muuttokuormaa olen pikkuhiljaa kasaillut ja MM-kisat on ollut mielessä koko vuoden ja viime metreillä aina vain enemmän ja enemmän.

Takana on suht hyvä harjoituskausi (jos armeijassa vietettyä aikaa ei lasketa) toisin sanoen kesä on ollut erittäin hyvää reenikautta. Ja ehkä siitä armeijastakin oli se hyöty kun siellä sairasteli niin paljon niin onpahan vuoden tautikiintiö täynnä ja nyt kesällä on saanut tervein mielin nauttia helteistä ja kerryttää kilometrejä. 

Ehtiny leppäillä rannallaki
Toissa viikonloppuna meillä oli liiton mm-kisoihin valmistava leiri Seinäjoella. Karkeasti 4 päivään mahtu 10h ja 180 km pysua!! Hyviä vauhdikkaita sprinttejä, takaa-ajoa ryhmissä, leirikisa, hylsyjä, lukuisia kammen irtoamisia jne. Kaiken kaikkiaan hyvä setti! Leirin jälkeen on käytännössä nostettu jalat seinälle ja kuunneltu (vieläkin odottelen että se alkaa) kun kunto nousee korvissa kohisten. Ettei nyt ihan lepäilyksi ole mennyt niin on sitä tullut tehtyä muutamia herkisteleviä ja avaavia vetoja. Kun mun tapauksessa se kunto (huippu?) meinaa aina pukata vähän jälkijunassa niin jospa se tällä kertaa putkahtaisi oikeaan aikaan.


Onneksi tässä on vielä muutama päivä aikaa ennen starttia. Tiistaina alotetaan ja heti päämatkalla eli sprintillä. Viime vuonna oli lähellä tulla jättipotti huikealla suorituksella (hopeaa) mutta lopun pummi "tiputti" sijalle 5. Vuosi sitten oli uusi kokemus asettua keltanokkana lähtöviivalle. En tiennyt oikein yhtään mitä odottaa niin suorituksellisesti kuin tuloksellisestikin. Tänä vuonna kokeneempana ja samalla viimeisenä junnuvuotena osaa jotain odottaakin. Siitä huolimatta en ole asettanut suurempia tavoitteita, jotka olisi pakko saavuttaa. Jos kuuden parhaan joukkoon henkilökohtaisesti poljen niin olen enemmän kuin iloinen. Mutta lähden suorituspää edellä liikkeelle. Tavoittelen puhdasta ja sujuvaa suoritusta johon itse voin aina olla tyytyväinen ja se riittää sitten mihin riittää, sen päättää muut. Kisoista on olemassa seurantaakin, mutta on syytä varautua että puolalainen "online" voi tarkottaa sitä että tulokset on iltaan mennessä selvillä...

Tästä pian kaasujalalla polkaisen ja aloitan kolmen päivän matkustukseni määränpäänä Puola. En toki tällä vehkeellä matkusta kuin Tampereelle saakka, siellä hyppään liiton bussiin ja sillä painellaan Baltian läpi parin päivän ajan.
Puola täältä tullaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti